Speranţă pentru generaţii!

Posted: 26/03/2012 in Anunturi

Dragi fraţi şi lucrători sîrguincioşi ai Evangheliei. Ne bucurăm mult că această scrisoare a ajuns şi în mîinile dvs şi ne rugăm ca Dumnezeu să ne ajute ca împreună să vedem cum putem schimba tînăra generaţie din Moldova pentru Hristos.

Începînd din 2007 am putut să vedem multe biserici folosind sportul, ca şi o unealtă de a se împrieteni cu adolescenţii şi tinerii din comunitatea lor, astfel de a-L reflecta pe Hristos prin viaţa lor. Antrenamentele şi studiile biblice, turneele şi jocurile amicale cu alte echipe, taberele de fotbal au făcut ca mulţi adolescenţi să-L cunoască pe Dumnezeu mai bine.

Dacă credeţi că Domnul vă cheamă şi pe dvs la o lucrare prin fotbal sau tenis de masă, suntem aici pentru a vă ajuta să dezvoltaţi această viziune.

Pe data de 17-21 Aprilie fundaţia OM organizează o conferinţă de instruire pentru cei care ar dori să înceapă o lucrare de misiune prin fotbal.

Dacă sunt tineri din biserica dvs care au dorinţă dar nu ştiu cum să înceapă o asemenea lucrare de evanghelizare, atunci sunt invitaţi să participe la o conferinţă de instruire în această perioada.

  Conferinţa va atinge subiectele:

a) Cum să formezi o echipă de fotbal;

b) Cum să faci un antrenament;

 c) Cum să faci o tranziţie de la fotbal la vestirea Evangheliei;

La fel vor face cunoştinţă cu alţi lideri ai aceleeaşi lucrări. OM îşi asumă responsabilitatea să dea instruire bisericii, să viziteze antrenorul şi echipa, să ajute cu echipament sportiv în limita posibilităţilor.

Preţul conferinţei pentru o persoană este de 100 lei, aceasta va acoperi mîncarea, cazarea şi materialele instructive.

Deci dacă doriţi să începeţi o astfel de lucrare în biserica dvs., înregistraţi-vă pentru conferinţă la numărul afişat mai jos, la fel pentru orice alt detaliu.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

O altă lucrarea de care am dori să vă aducem la cunoştinţă, este lucrarea prin tenis de masă.

Ca şi misiune ne angajăm responsabilitatea de-a organiza turnee, fapt care va stimula lucrarea şi va îmbogăţi dezvoltarea ei.

Dacă sunteţi cointeresaţi ca şi biserică de această metodă, aveţi o inimă de-a sluji şi de-a vesti Cuvîntul pentru cei necreştini, vom căuta să organizăm cu ajutorul lui Dumnezeu o continuitate a lucrării date.

Ne dorim ca bisericile care vor fi cointeresate în asemenea lucrare, să-şi creeze o echipă de jucători necreştini al acestui joc, să găsească o persoană din biserică care va conduce această lucrare, apoi prin jocul de tenis, întîlniri, discuţii, turnee, aceşti tineri să vină mai aproape de Domnul.

N.B. Pentru a accepta cererea dvs, vă rugăm să ne contactaţi şi să ne spuneţi de această dorinţă de a lucra cu tînăra generaţie prin fotbal sau tenis de masă.

           Contacte:

            Taranenco Andrei                                                                        Russu Valentin

Mob: 068192819                                                                         Mob: 069949478

e-mail: andrei.taranenco@om.org                                            e-mail: russu.valentin@om.org

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s