O ultimă informaţie despre Dana Ciumac…

Posted: 06/03/2012 in Nevoi de Rugaciune

Mulţumim la toţi pentru sprijinul vostru fată de mine şi familia mea. Doar o reamintire pentru cei care doresc să vina la înmormântare. Va avea loc mâine (Miercuri) în Petrila (la capelă), ora 12:00. Rugaţi-vă pentru Cuvântul şi Mângâierea Lui să fie proclamate.

Dragi prieteni vin să vă invit să continuăm să ne rugăm pentru aceste familii îndurerare: familia lui Eugen (tată, mamă, frate) şi familia Danei (tată, mamă, frate, soră). Să ne rugăm ca Domnul să mângâie aceste familii şi deasemenena să le dea pocăinţă tatălui lui Eugen şi întregii familii a Danei. Fie ca Dumnezeu să fie Cel care să şteargă lacrimile din ochii tuturor celor care sunt alărui de aceste familii. Mângâiaţi-vă să întâriţi-vă unii pe alţii că venirea Domnului este aproape, acea zi în care ne vom reîntâlni cu toţi cei care au iubit şi aşteptat venirea Marelui Domn şi Mântuitor Isus Cristos.

Reclame
Comentarii
 1. Anca Rusu spune:

  Imi vine greu sa cred ca Dana a plecat… mi-o amintesc plina de energie si de viata…
  Dar acolo unde este, ea nu mai simte durere si rau in trupul ei.
  Asa cum Dumnezeu a luat suferinta ei trupeasca, la fel sa mangaie si inima ta, Eugen, si sa ramana tare in credinta si in increderea ta in Tatal ceresc. Dumnezeul oricarei mangaieri sa mangaie si inima ta in incercarea aceasta grea prin care treci si sa stii ca nu esti singur!

  Fii binecuvantat!
  Anca

 2. MIA spune:

  Doamne tine-l tare pe Eugen dacă familia nu este întoarsă cu fata spre tine să fie o ocazie să-si de-a seama că viata este în mîna ta si tu o iei cînd vrei tu .Te rog pentru familia DANEI acum cînd le este foarte greu mîngîiei tu si vorbestele cu dragoste . Eugen si Dana au fost un exemplu de credintă si încredintare în mîna Domnului .Mă rog ca Eugen să rămînă tare si mai departe că nu va fi usor . NEvom întîlni cu tine DANA si te voi cunoste sigur Domnul să mîngîie familiile îndoliate amin MIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s