Doar Dumnezeu ne poate ajuta… lupta-ţi împreună cu noi!

Posted: 03/03/2012 in Nevoi de Rugaciune

Noi intotdeauna asteptam sfarsiturile de saptamana, este mai linistit pe coridoarele spitalului si Dana se simtea deobicei mai bine, dar din pacate nu si in acest week end.
Medicul nu a avut astazi rezultatul biopsiei, dar ea este foarte ingrijorata de situatia Danei, noi deasemenea suntem. Sangerarea inca mai continua si din aceasta cauza nasul Danei este astupat, aceasta face ca ea sa respire foarte greu, asistenta tocmai a conectat-o la oxigen. Analizele ei sunt aproape “0” si astfel i-a luat toata puterea din ea, ea cere ajutor chiar si atunci cand trebuie sa se intoarca de pe o parte pe alta in pat. Genunchiul ei drept deasemenea o doare foarte tare si asta ii face somnul aproape imposibil. Pe langa faptul ca a vomitat de cateva ori azi, cateva ore in urma a inceput sa aiba febra.
Noi nu stim unde vrea sa ne duca Dumnezeu, dar sanatatea ei nu afost niciodata mai rea decat acum. Deci mai mult decat orice, noi avem nevoie de atingerea mainii vindecatoare a lui Dumnezeu. Va rog tineti-o pe brate de rugaciune pe Dana! Stiu ca multe persoane si biserici se vor ruga pe parcursul acestui week end, sa ne rugam ca Dumnezeu sa auda toate aceste rugaciuni si sa aduca la indeplinire aceasta minune.

Multumim foarte mult!

Ai vostri,
Eugen&Dana

Reclame
Comentarii
  1. Deliq spune:

    Dumnezeu sa te intareasca, Eugen! Tocmai am aflat vestea… Nu pot intelege total si as fi vrut ca istoria sa fi avut un al final. Dar vreau sa ma incred ca Dumnezeu stie, ca in intelepciunea si atotputerea sa nu i-a scapat nimic de sub control.

    Suntem multi cei care suntem alaturi de tine. Fii puternic.

  2. Veronica spune:

    Chiar acum ne-am rugat pentru voi impreuna cu fetita mea. Domnu sa se atinga de Dana si sa o vindece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s