Fii alături de Eugen şi Dana Ciumac.

Posted: 28/02/2012 in Nevoi de Rugaciune

Din cauza calmantelor Dana a dormit bine noaptea trecută, dar astăzi nu a fost o zi bună pentru ea. Pe lângă durerile de genunchi, a început să o doară foarte tare şi articulaţiile braţelor, durerea o lasă cu greu chiar şi cu calamante.
Săptămâna trecută medicul i-a găsit câţiva ganglioni (ghindură) la nivelul gâtului, după care au dispărut. Din păcate în această seară i-am găsit din nou şi de această dată chiar fiind mai mari, deasemenea câţiva sub braţe. Ei nu îi provoacă durere, dar nu este un semn bun şi ne rugăm ca Dumnezeu să-i înlăture odată şi pentru totdeauna, vom vedea mâine ce zice docotrul despre aceasta.
Deci vom aprecia rugăciunile voastre pentru aceste nevoi, rugaţi-vă ca Dumnezeu să-i dea putere suficientă Danei, rugaţi-vă ca El să îmbunătăţească analizele ei de sânge şi să vindece deplin trupul ei.
Mulţumim!

Cu mult drag şi dor, Eugen şi Dana.

Anunțuri
Comentarii
  1. Mihaela Rusu spune:

    Eugen si Dana,nu uitati…suntem copiii unui DUMNEZEU AL MINUNILOR si pe acest Dumnezeu il rugam sa se atinga de tine Dana si sa-ti dea vindecare deplina!!!!!

  2. Mia spune:

    Doamne ai milă de DANA sI EUGEN te rog dă-le putere si vindecă-o pe Dana în sîngele de la Golgota al fiului tău ISUS CRISTOS AMIN

  3. olga spune:

    Da, Doamne dacă vrei tu poţi….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s