Ciumac Eugen şi Dana pe muchie de cuţit…

Posted: 22/02/2012 in Nevoi de Rugaciune

De câteva luni deja ne-am tot uitat la opţiunea de a găsi un donator compatibil pentru Dana de la un registru dintr-o ţara străină. Aceasta ar fi fost o opţiune grozavă odată ce România nu are deschis încă un registru de donatori de măduva osoasă. Doar ieri am aflat că de a aduce un donator din afara ţării nu mai este o opţiune, aceasta din cauza că este împotriva regulilor spitalului şi centrul de transplant de aici nu va îndeplini toate criteriile care vor fi cerute de către centrele străine. Acum unica cale pentru Dana să aibă un transplant este de a merge la o clinica bună undeva în Europa de Vest, problema cu aceasta este că un transplant medular costă in jur de 130 000 de euro. Asigurarea noastră nu acoperă aceasta. Este deasemenea şi o alta opţiune şi noi am început să lucrăm la aceasta. Medicul noastru ne ajută acum să punem împreună un dosar cu multe documente despre sănatatea Danei şi alte acte, dupa care acest dosar va merge la Ministerul Sanatăţii la Guvern, aplicând pentru ca ei să caute un donator în străinătate şi să ne ofere banii necesari pentru acest transplant. Din păcate sistemul de sănatate aici trece printr-un timp dificil şi nu ştim câte şanse avem ca să ni se acorde această alocaţie de bani, dar ne încredem în Dumnezeu care are totul în control!

Dar pentru ca Guvernul să caute un donator este nevoie ca Dana să fie în remisie completă, aşa ca punctul cel mai important de rugăciune este ca Dumnezeu să ne ajute să ajungem din nou la remisie completa şi de data aceasta să nu o mai pierdem.

Desemenea rugati-vă pentru noi pe măsură ce vom înainta acest dosar, există multă birocraţie şi vom avea nevoie de răbdare şi ghidarea lui Dumnezeu. Rugaţi-vă pentru uşi deschise, pentru ca Dumnezeu să lucreze atunci când noi ne rugăm!

Cu credinţă în planul Său,

Eugen&Dana

Anunțuri
Comentarii
  1. mia spune:

    Cînd oameni nu mai pot intervine DUMNEZEU slavă lui ,nu încetati săeti Domnul î-si va pune îngeri să-i s-au corbi la lucru .Doamne te rog pentru DANA să o echilibrezi tu din nou să fie gata de transplant ,.PE EUGENte rog ajută-l cu actele deschide usi ,inimi pune Oamni în drumul lui să îl ajute ,pe tine ne bazăm noi că tu esti nădejdea noastră GLORIE NUMELUI TĂU AMIN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s