Alături de Eugen şi Dana Ciumac, pe pat de suferinţă…

Posted: 22/02/2012 in Nevoi de Rugaciune

Noaptea trecută a fost una dintre cele mai dificile nopţi. La fiecare 20 de minute a trebuit să ne trezim şi să punem gheaţă pe venă, apoi să o luăm la o parte, să schimbăm bandajul ş.a.m.d. Dar slăvit fie Dumnezeu că dimineaţă a venit o asistentă înţeleaptă şi a pus nişte medicamente pe bandaj şi astfel sângerarea s-a oprit. Analizele Danei rămân scăzute şi ei îi administrează şi mai multe medicamente (hemostatice la fiecare 6 ore) acum pentru a preveni o posibila sângerare. Vă mulţumim foarte mult că v-aţi rugat în mod special pentru această nevoie, Dumnezeu a fost bun şi El vă rămâne întotdeauna aşa.

Reclame
Comentarii
  1. happyfl2000 spune:

    Dumnezeu sa va dea har, in a purta de grija celor in nevoi…si sa puna in mainile voastre putere tamaduitoare…fiecare atingere, sa aduca vindecare…in suflet, duh, in trup. Amin.
    Flavius, Timisoara

  2. mia spune:

    ,,,,,Cînd umblu în mijlocul stîmtorări Tu mă înviorezi Îti întinzi mîna spre vrăjmasi (boala)mei si dreapta Ta mă mîntuieste . Domnul va sfîrsi ce a început pentru mine Doamne bunătatea Ta tine în veci nu părăsi lucrarea mîinilor tale,,,,, .Doamne te rog si eu fii cu DANA SI EUGEN si nu-i părăsi în timpul necajului întăreste-i în mare mila ta si te rog ajut-o pe Dana să capete iarăsi sănătate în numele lui CRISTOS FIUL TĂU SI MÎNTUITORUL nostru m-am rugat AMIN .CU toatî dragostea mia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s