Doi misionari americani ucişi în Mexic

Posted: 06/02/2012 in Ştiri din lumea creştină

Săptămâna trecută, o familie de misionari au fost ucişi în casa lor de la Monterrey, Mexic. Ei au fost identificați ca fiind John şi Wanda Casias.

Ei s-au mutat în Mexic din 1979. John Casias a fost un predicator baptist, cuplu fiind trimis în Mexic, de  către biserica Biserica Baptistă din Santiago.

În 31 ianuarie, fiica lor Shawn Casias a descoperit pe mama ei care zăceau întinsă pe podea cu un codon în jurul gâtului și cu o lovitură puternică la cap. Tatal ei a fost găsit câteva ore mai târziu într-o altă cladire din apropiere cu un cablu electric în jurul gâtului. Din casă lipseau calculatoarele, o plasma TV și seiful a fost scos din perete.

Pe site-ul lor apare următorul mesaj: Pe data de 31 ianuarie 2012, John şi Wanda au absolvit pentru a fi cu Domnul şi Mântuitorul nostru Isus Hristos, vieţile lor fiind brusc luate printr-un jaf. Dragostea lor pentru poporul mexican şi sarcinile pe care le aveau pentru câştigarea de suflete la Domnul va fi întotdeauna amintită. Serviciu memorial va avea loc la Liberty Baptist Church din Lewisville Texas, miercuri, 08 februarie, la ora 11:00.

“De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.” Romani 8:28

Sursa: www.stiricrestine.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s