Biblia armă împotriva infractorului.

Posted: 06/02/2012 in Ştiri din lumea creştină

O femeie a reuşit să scape cu viaţă din mâinile unui bărbat violent, care a intrat în locuinţa ei, citindu-i versete din Biblie, în condiţiile în care acesta o rănise deja cu un cuţit la gât.

Lindsay Wood, din Carolina de Sud, o creştina devotată, a luptat cu atacatorul ei cu credintă, nu cu forta, şi în final a reuşit să-l pună pe fugă. Bărbatul a părăsit casa femeii cerându-şi scuze de nenumărate ori pentru neplăcerile create.

Femeia a ajuns la spital, unde medicii i-au cusut rana de la gat pe care i-a provocat-o intrusul şi este acum în stare stabilă.

În ziua atacului, femeia şi fiul ei au fost la biserică. Când a intrat în casă, un individ necunoscut a intrat cu forţa în locuintă. Bărbatul a atacat-o de la spate şi a tăiat-o la gât. Chiar şi în aceste condiţii, femeia a găsit putere de a vorbi calm cu agresorul şi a început să-i citească din Biblia pe care o avea în geantă. Mai mult, l-a invitat să meargă cu ea la biserică.

Ulterior, Lindsay Wood, de 32 de ani, le-a spus politiştilor că i-a fost frică să nu fie ucisă sau violată şi i-a oferit agresorului maşina şi portofelul, însă acesta le-a refuzat. După mai multe minute, el a plecat din casa femeii cerandu-şi scuze.

Femeia a sunat apoi la poliţie, iar acum se fac cercetari pentru identificarea agresorului.

Sursa: www.Protv.md

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s