Încrezându-ne din nou în Dumnezeu!

Posted: 15/10/2011 in Nevoi de Rugaciune

” Căci chiar dacă smochinul nu va înflori, vița nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi, și câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule, și nu vor mai fi boi în grajduri, eu ma voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele! Domnul Dumnezeu este tăria mea.”

 Habacuc 3:17-19(a)

                                                       …………………………………………………
Dupa cateva saptamani in Chisinau in care am incercat sa fim putin implicati in lucrare, noi suntem din nou in Bucuresti. Noi trebuia sa venim aici doar pentru un test de maduva care sa confirme remisia si poate si o alta chimioterapie de consolidare.  Dragii nostri prieteni, noi vrem sa va multumim din nou pentru ca nu incetati sa va rugati pentru noi, va multumim pentru incurajarile dvs si tot sprijinul pe care ni-loferiti. Toate aceste luni noi am avut nevoie disperata de rugaciunile voastre, suntem cu adevarat binecuvantati sa va avem alaturi de noi si sa stim ca va pasa cu adevarat de ce se intampla in viata noastra.

Astazi (Vineri/14 Octombire) noi am aflat ca analiza de la maduva spinarii nu este buna si ca are unele celule blastice (celule rele/imature). Aceasta inseamna ca Dana nu mai este in remisie si boala s-a intors inapoi. Azi ea a inceput un alt curs de chimioterapie care va dura sapte zile. Noi ne rugam ca trupul ei sa reziste toate aceste zile si ca ea sa nu se simta prea rau. Pe parcursul acestor zile ea a facut un control Roentgen la piciorul ei drept, rezultatele nu arata nimic neinregula, totusi durerea continua.

Noi simtim ca trebuie sa incepem din nou acelasi drum. Nu intelegem multe lucruri si este greu pentru noi sa traim din nou acele momente, dar un lucru il stim cu siguranta – Dumnezeu este acelasi si noi ne straduim sa traim versetele de la Habacuc 3:17-19.

Ne incredem in Domnul ca El Isi va glorifica inca o data Numele Sau prin vindecarea Danei, asa dupa cum a mai facut-o o data, dar desigur ca noi din nou avem nevoie disperata de rugaciunile dvs, deasemenea de rugaciunile prietenilor si bisericilor voastre.

Deci rugaciunea principala este sa obtinem inapoi remisia completa. In lunile urmatoare imunitatea Danei va fi foarte scazuta, deaceea ea are nevoie sa fie foarte precauta si sa se protejeze foarte bine. In mod deosebit suntem ingrijorati de gripa care se raspandeste in jur, deci va rugam fierbinte sa va rugati ca Dumnezeu sa o protejeze de gripa si orice alt fel de raceala, dar deasemenea pe Eugen pe masura ce are nevoie sa aiba grija de Dana.

Noi vrem sa va multumim din nou ca veti continua sa ne sustineti in rugaciune. Fie ca Dumnezeu sa va rasplateasca si noi credem ca veti lua din nou parte la o lucrare si minune extraordinara, pe care Dumnezeu o va face in vietile noastre.

Cu dragoste si inimi recunoscatoare,

Eugen&Dana

Lăudați pe Domnul pentru:

  • Ca El este in control
  • Grija Lui pana acum
  • Toti cei care stau in rugaciune pentru noi

Rugați-vă pentru:

  • A obtine din nou remisia
  • Durerea de la picior sa treaca
  • Ca Dumnezeu sa ne protejeze de gripa si raceala
  • Pace si bucurie in inimi
Reclame
Comentarii
  1. Tatarli Maricica spune:

    Domnul sa va intareasca si sa fie alaturi de voi in aceste momente dificile. Fie ca Domnul sa vada lacrimile sfintilor varsate inaintea lui pentru voi. Sintem alaturi de voi, familia Tatarli.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s