Mai avem nevoie de rugaciunile voastre

Posted: 06/10/2011 in Nevoi de Rugaciune

Dragi prieteni, inca o data dorim sa va multumim din suflet pentru rugaciunile dvs. Deasemenea am dori sa va aducem putin la cunostinta despre situatia noastra la moment. Vinerea trecuta ne-am intors de la Bucuresti, acolo unde Dana a avut o alta chimioterapie de consolidare. Deja de cateva saptamani Dana simte o durere ciudata la piciorul drept. Noi am intrebat medicul despre aceasta, dar ea nu are idee de unde poate veni durerea. In special in ultimele 3,4 zile, durerea a crescut si Dana aproape ca nu a dormit niciuna din aceste nopti. Noi cerem rugaciunile dvs, timp in care si noi strigam catre Dumnezeu ca sa ia aceste dureri asa dupa cum El a facut-o de multe ori pana acum. Martea viitoare noi vom calatori din nou de la Chisinau spre Bucuresti. Acolo Dana va fi din nou controlata printr-un test dureros, doar sa confirmam si sa ne asiguram ca remisia continua. Doctorul a spus ca este mai usor sa ajungi la remisie decat sa o mentii. Deci vom aprecia mult rugaciunile dvs pentru calatoriile noastre (Chisinau-Bucuresti-Chisinau), pentru un rezultat bun la testele medicale si poate pentru o alta chimioterapie. Rugati-va deasemenea pentru genunchii lui Eugen, el se simte mai rau si in aceasta saptamana va merge din nou sa consulte un medic. In ciuda tuturor circumstantelor, noi Il rugam pe Dumnezeu sa ne ajute sa ne bucuram in El si sa traim versetul de la Romani 12:12: „Bucurati-va in nadejde. Fiti rabdatori in necaz. Staruiti in rugaciune.” Laudati-L pe Dumnezeu impreuna cu noi pentru:

 • Protectia Lui asupra tuturor calatoriilor noastre de pana acum;
 • Grija si dragostea Lui;
 • Toti prietenii care ne sunt alaturi prin rugaciuni si sustinere.

  Deasemenea rugati-va pentru:

 • Durerea Danei sa plece;
 • Calatoria viitoare spre Bucuresti;
 • Rezultate bune la analize;
 • Genunchii lui Eugen.

Fie ca Dumnezeu sa va rasplateasca ca nu ne-ati uitat si ne tineti in continuare pe brate de rugaciune! In al Sau Har, Eugen&Dana

Reclame
Comentarii
 1. Frisca Ana spune:

  Buna dragilor! Cred ca multi se roaga pentru problema voastra, dar au ezitat sa intre si sa comenteze. De aia eu am vrut sa va incurajez si prin acest coment. Si eu recent am avut o operatie, iar 8 luni in urma am mai avut una, adica numai in 8 luni doua operatii complicate. Stiu ce inseamna durerea si rugaciunea care te tine in acele momente. Rugaciunea mea pentru bolnavi este si va fi adusa inaintea Domnului in fiecare zi.
  Fiti tari, Domnul este de partea voastra !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s