Motiv de bucurie şi mulţumire!!!

Posted: 01/09/2011 in Cit de bun a fost Domnul cu mine!!!

Ne bucuram in Numele Domnului

Dragi prieteni

Am asteptat mult aceasta zi, toti dintre dvs v-ati rugat pentru aceasta si Dumnezeu a fost credincios ca intotdeauna si a adus victoria. Astazi doctorul ne-a anuntat ca Dana este oficial in remisie completa ((*Remisie completa –  *O remisie completa este atunci cand Leucemia dispare dupa tratament si nu mai exista nici un semn ai acesteia./ *O disparitie completa a semnelor si simptomelor bolii ca si raspuns a tratamentului.)). Noi ne-am increzut in El si am stiut ca El va aduce aceasta zi in viata noastra, dar totusi este minunat sa traim aceasta minune facuta de Dumnezeu si sa glorificam Numele Lui prin aceasta. Noi nu suntem eroii aici, Dumnezeu este eroul si voi sunteti cei ce L-ati ajutat. Noi recunoastem ca nu ar fi fost posibil fara mila lui Dumnezeu si mana Lui in viata noastra, dar deasemenea fara rugaciunile dvs pe care le apreciem asa de mult. . Fie ca Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca fiecaruia dintre voi care v-ati rugat si ne-ati sprijinit in acesta perioada dificila a vietii noastre.

Remisia este primul pas pe care l-am asteptat, deci am luat ceva timp in care sa va multumesc pentru ca ne-ati fost alaturi pana acum, dar inca mai avem un drum lung de mers si cerem ca rugaciunile dvs sa ramana cu noi pe parcursul acestui drum. Noi suntem inapoi la spital acum si Dana primeste cel de-al doilea tur de chimioterapie de consolidare. Astazi a inceput sa-i fie putin greata, astfel avem nevoie de rugaciunile dvs pe parcursul acestui tur de chimioterapie si la fel pentru o recuperare cat mai rapida dupa aceasta.

Dupa acest tur de chimioterapie, noi in sfarsit vom putea merge inapoi la Moldova. Pe parcursul acestui an va trebui sa venim in fiecare luna pentru cateva zile la Bucuresti, aceasta pentru ca Dana va trebui sa primeasca un anumit tratament. Deci vom aprecia rugaciunile dvs pentru protectia lui Dumnezeu asupra calatoriilor noastre. Dupa aceasta perioada noi vom vorbi din nou cu doctorul si vom afla mai multe detalii despre transplantul de maduva, dar va rugam sa ne sprijiniti in rugaciune odata ce avem nevoie de ghidarea lui Dumnezeu asupra acestui lucru.

Va multumim, va multumim din nou pentru ca faceti parte din aceasta minune, pentru ca ne-ati purtat pe brate de rugaciune in tot acest timp, pentru inima larg deschisa pentru noi, nu vom uita aceasta. Trecand prin toate acestea, Dumnezeu ne-a invatat cu adevarat cum sa ne incredem pe deplin in El, dar deasemenea cum sa ne bucuram si sa-L laudam chiar atunci cand treci printr-o perioada mai grea. Adu-ti intotdeauna aminte Romani 8:28 si ca nimic, nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu.

Saptamana trecuta am avut o oportunitate minunata sa ne intalnim cu echipa noastra OM dupa cele 5 luni trecute, ei au venit la Romania pentru Team Retreat – un timp de cateva zile in care reflectam la Cuvantul lui Dumnezeu si ne bucuram de un refugiu de la rutina noastra zilnica. A fost minunat sa-i vedem din nou pe toti si sa petrecem cateva zile cu ei. Timpul nostru acolo a fost asa de binecuvantat, in fiecare dimineata am avut un timp de studiu biblic prin care Dumnezeu cu adevarat a vorbit inimilor noastre. Deasemenea am avut si ceva timp sa exploram locurile frumoase ale acelei zone. Noi Ii multumim lui Dumnezeu pentru aceasta oportunitate si in special pentru Dana care s-a simtit bine in acele zile.

Asteptam cu nerabdare sa mergem inapoi in Moldova, dar deasemenea avem nevoie de rugaciunile voastre pentru noua noastra tranzitie. Pana vom gasi o casa sau un apartament in care sa locuim, vom sta la baza OM. Rugati-va ca Dumnezeu sa ne ajute sa gasim un loc in care ne vom simti ca si acasa, un loc in care Dana va putea sa se recupereze dupa boala, un loc in care veti fi invitati sa ne vizitati.

Eugen va merge inapoi la lucrarea sa, rugati-va pentru el odata ce va incepe sa se intalneasca din nou cu oamenii alaturi de care lucreaza, astfel ca el sa fie o binecuvantare pentru ei si pentru lucrarea din Moldova.

Noi vrem sa va multumim din nou pentru ca ne sunteti alaturi, fie ca Dumnezeu sa fie cu voi si spuneti lumii cat de bun El este.

Cu dragoste, Eugen&Dana

P.S.    Deasemenea un bun prieten de-al nostru se casatoreste in acest sfarsit de saptamana, rugati-va pentru pregatirile de nunta si ca Dumnezeu sa binecuvanteze casatoria lor, numele lor sunt Andrei&Mariana.

Reclame
Comentarii
  1. Aleluia, laudat sa fie Domnul pentru aceasta minune si pentru mila si indurarea Sa fata de cei care se incred in El!!!! Ne bucuram mult pt voi, va dorim multe binecuvantari si minuni in continuare in viata voastra ;)!

  2. Ana spune:

    Slavit sa fie Domnul !!! El este acelas, eri si azi si in veci !!!
    Pot sa se mute multii, pot sa se clatine dealurile, dar dragostea mea nu se va departa de la tine … Isaia 54:10 Domnul va iubeste fiti binecuvintati!!!

  3. Nelly spune:

    Slava Domnului!!! Ma simt si eu parte la minunea facuta de Dumnezeu!! Toata cinstea si gloria i se cuvine!!! Ne bucuram mult p-u Dana!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s