Nevoie urgentă de rugăciune!!!

Posted: 20/08/2011 in Nevoi de Rugaciune

„Ba mai mult, ne bucuram chiar si in necazuri, caci stim ca necazul lucreaza rabdare, rabdarea experienta, iar experienta nadejde.“ (Rom. 5:3,4)

“Binecuvantat sa fie Dumnezeu si Tatal Domnului nostru Isus Hristos, Parintele indurarilor si Dumnezeul oricarei mangaieri, care ne mangaie in toate necazurile noastre, pentru ca prin mangaierea cu care noi insine suntem mangaiati de Dumnezeu, sa putem mangaia pe cei care se afla in orice necaz” (2 Cor. 1:3,4) 

Tamara Roşca este o fata din Chisinau (Republica Moldova). Am fost colegi in 2005-2006 la scoala de ucenicie si misiune de la Iasi si a fost traducatorul de limba rusa in practica de o luna a grupului de studenti plecati in misiune in Buryatia. A venit inca de cateva ori pe termene intre o luna si trei luni (in perioada vacantelor de vara de la scoala unde preda in Chisinau) pentru a ajuta lucrarea din Buryatia, in special in Shabur, un sat la 130 km de Ulan-Ude. Anul trecut in iulie s-a mutat in Shabur pentru a ajuta mica biserica de acolo in lucrarea cu copiii, tinerii, femeile, muzica. Am vazut-o ca un raspuns la rugaciunile ca Dumnezeu sa scoata si alti lucratori la secerisul din Burytia. Ea a sperat ca va gasi ceva de lucru in sat, a fost aproape sa fie angajata ca instructor muzical la gradinita, dar pana la urma nu a fost acceptata cand documentele au ajuns la “inspectoratul” scolar raional. Traieste hranita de “corbi” ca si Ilie de mai bine de un an. Desi noi ca familie avem acoperit prin promisiuni de suport doar in jur la 60% din necesarul lunar, din banii primiti de la voi am reusit de mai multe ori sa o ajutam si pe ea.

Dupa ce s-a simtit rau de cateva ori (au fost si momente in care a cazut de pe picioare), in luna aprilie i-a fost descoperita o tumoare de vreo 9 centimetri in diametru care preseaza pe ficat. Posibil sa fie cancerigena. Dupa mai multe analize si investigatii, acum e internata in spital in Ulan-Ude pentru operatie. Operatia ar trebui sa aiba loc luni sau marti (22 sau 23 august).

Rugati-va pentru Tamara, pentru operatie si pentru vindecarea ei, pentru suportul financiar de care are nevoie !

Daca vreti puteti sa-i trimiteti SMS pe nr. +79243597759 sau sa-i scrieti pe e-mail:tamararosca05@yahoo.com (ea in spital nu are acces la internet, dar va putea citi mesajele dupa aceea).

Marius Giura

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s