Urgenţă în rugăciune! Înapoi la spital.

Posted: 15/06/2011 in Zidul Plingerii

Febra s-a ridicat tot mai înaltă şi mai înaltă (40.3) şi astăzi a trebuit sa mergem înapoi la spital, chiar dacă acesta a fost ultimul lucru pe care am vrut să-l facem. Leucocitele şi trombocitele Danei sunt foarte scăzute, la fel ca şi imunitatea ei. Deci ea are o infecţie în corpul ei. Ea primeşte multe antibiotice în spital, chiar acum este miez de noapte aici şi ea încă stă sub perfuzie deja a 4-a ora la rând. Dana se simte foarte rău şi slăbită şi are nevoie de rugăciunile tale.

De asemenea am aflat ca fratele Danei nu este compatibil pentru un transplant. Doctorul zice că vom încerca să obşinem perioada de remisie şi atunci vom avea nevoie de un donator. În toamnă spitalul va avea un registru de donatori, noi ne rugăm ca cineva să fie apt sa fie un donator pentru Dana, dacă nu, va trebui să-l facem în străinătate.

Ne rugăm ca Dumnezeu să o vindece pe Dana şi ştim că doar El poate să facă aceasta.

Mulţumim pentru că ne ţineţi pe braţe de rugăciune!

cu mult drag Eugen&Dana

Reclame
Comentarii
  1. olga spune:

    … Doamne, atinge-te, atinge-te de Dana. Tu, te-ai atins de-atatea bolnavi, chiar si de morti si toti au capatat vindecare si viata… Oare nu esti Tu acelasi? Tu esti, Da, TU ESTI… Tu esti Acel ce vei primi laude si toata lumea va slavi Numele Tau cel sfant pt bunatatea TA, pt puterea TA. Nu pt noi cerem noi azi vindecare, nu pt noi, dar pt TINE, pt ca Numele Tau sa fie Laudat, ca numele tau sa fie inaltat ca pana si copiii copiilor ei sa auda de ce ai facut in viata Danei… Iti multumesc Dumnezeul meu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s