Să ne rugăm pentru Lucruri Mari!!!

Posted: 25/05/2011 in Ziua Mondiala de Rugaciune

Să ne rugăm pentru Lucruri Mari

Pentru gloria lui Cristos şi pentru binecuvântarea naţiunilor

Ziua Mondială a Rugăciunii este o chemare la întâlnirea cu Dumnezeu, împreună cu mulţi alţii în aşa fel, ca El să poată să ne schimbe şi să împlinească tot ce El doreşte cu privire la naţiuni.”

Dacă citeşti aceste rânduri, probabil că şi tu ai auzit chemarea lui Dumnezeu, îndreptată spre tine. El a pus speranţa şi în inima ta, un fel de convingere, că El nu va lăsa lucrurile în starea în care sunt. În schimb, El lucrează în noi, pentru a ne face ca şi Isus. În ciuda răspândirii lucrării celui rău, El va vindeca multe familii, ţări şi oameni, aşa încât pământul va răsuna de strigăte glorioase şi scânteieri de bucurie, chiar în mijlocul întunericului

Să ne rugăm Rugăciunea Domnească. Pentru a fi ajutaţi, să ne unim inimile şiminţile în timpul acestor zece zile înainte de Cincizecime; ne vom conduce după rugăciunea pe care ne-a învăţat Domnul nostru să ne rugăm.

Să ne rugăm pentru lucruri mari. Noi ne adunăm, pentru a ne ruga, ca Dumnezeu să îndeplinească lucrurile mari, pe care El le-a promis: binecuvântarea Lui transformatoare în fiecare om şi gloria Domniei lui Cristos dătătoare de viaţă peste fiecare comunitate

Aducerea celor mai adânci nevoi. În timp ce ne umplem inimile cu speranţă şi încredere în Dumnezeu, El ne va ajuta să ne rugăm cu încredere pentru nevoile urgente ale familiilor noastre, pentru naţiunea noastră, pentru oraşele şi satele în care trăim.

Reclame
Comentarii
  1. Ana spune:

    Pentru a avea o societate sanatoasa este nevoie de familii sanatoase. Apoi dintr-un nucleu sanatos – familia, sa pornim sa intarim si societatea, orasele, tara, universul. Este o strategie foarte importanta, de mult o aveam in inima si m-am bucurat enorm so gasesc aici in acest buletim o sa ma stradui sa imparta la cit mai multi ca sa ne unim in aceasta rugaciune mondiala, ca doar la asta am fost chemati! Doamne ajuta!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s