Implică-te şi tu!!!

Posted: 02/05/2011 in Anunturi

Dragi fraţi şi surori, suntem bucuroşi de faptul că putem să vă slujim prin expedierea motivelor de rugăcune şi prin organizarea diferitelor evenimente care au ca şi scop apropierea noastră a tuturor de Dumnezeu.

Mă bucur pentru voi toţi care aţi participatla Weekendurile de Post şi Rugăciune, Ziua Mondială de Rugăciune, seminarii de rugăciune, grupe de rugăciune din bisericile locale şi Ciclism de Binecuvântarea a Moldovei.

În perioada 12-18 mai 2011, organizăm „Ciclism de Binecuvântarea a Moldovei”, este cea de a IV ediţie, prima fiind în mai 2009. Cu ajutorul Domnului, planificăm să vizităm în jur de 15 biserici unde vom avea programe de rugăciune, vom  încuraj credincioşii şi vom vesti Evanghelia oamenilor din acele localităţi. În perioada „Ciclismului de Binecuvântarea a Moldovei”, vom merge să ne rugăm pentru primării, şcoli şi alte locuri însemnate ale localităţilor.

Invităm toţi barbaţii care doresc să slujească pe Domnul în acest fel să se alătuire. Vârsta minimă – 18 ani. Deasemenea toţi cei care nu vor putea să se alăture sunt invitaţi să ne susţină pe braţe de rugăciune, aşa ca Domnul să ne dea cuvânt potrivit pentru a fi o binecuvântare pentru cei ce-L cunosc pe El cât şi pentru cei ce vor afla despre dragostea Domnului Isus prin marturia noastră.

Pentru mai multe detalii atât pentru cei care doresc să se alăture echipei cât şi pentru cei care doresc sa ne suţină în rugaciune va rugăm să ne contactaţi: rugtrio@gmail.com sau (373) 68154483. Deasemenea veţi putea urmări felul în care decurge acest eveiment la adresa www.reteaderugaciune.wordpress.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s