Urgenţă de rugăciune pentru Dana şi Eugen Ciumac!!!

Posted: 30/04/2011 in Nevoi de Rugaciune

Dragi prieteni, am aşteptat puţin să vedem când doctorul ne va lăsa să mergem acasă şi apoi să vă dăm de ştire cu privire la situaţia Danei, dar astfel se face că noi încă suntem în spital şi după toate va trebui să stăm mai multe zile decât noi ne-am gânditi. În ultimele zile Dana s-a simţit foarte rău. Astăzi este ora 11:30 în Bucureşti, începând cu ora 4:30 ea are o febră înaltă (39.4) şi nimic nu ajută să dea în jos. În această dimineaţă ea a vomitat chiar şi ceva sânge.

* Rugaţi-vă ca Dumnezeu să o întărească pe Dana şi să-i protejeze sănatătea ei de orice infecţie, odată ce imunitatea ei este foarte slabă.
* Rugaţi-vă ca toate medicamentele (antibiotice puternice) să nu-i afecteze alte organe.
* Rugaţi-vă ca numărul leucocitelor şi trombocitelor (celulele necesare în corpul ei, având scopul să o protejeze de orice infecţie şi să oprească orice hemoragie) să crească în organism, pentru ca până nu se întamplă aceasta nu este nici o şansă să mergem acasă.
Noi ne încredem în Tine Doamne! Deasemenea în rugăciunile voastre dragi prieteni. Vă rog, anunţaţi şi pe alţii (prieteni, grupuri de rugăciune, biserică, etc.) să se roage pentru Dana. Multumesc!
În dragostea Lui,
Eugen&Dana

Reclame
Comentarii
 1. ElenaM spune:

  Fratilor imi pare f rau prin ce trece Dana, Domnul sa o intareasca si sa o vindece cit mai curind,….
  Vreau deasemenea sa va propun o solutie, pe linga toate ce primeste ea la spital, face-ti legatura cu cineva din Romania care cunoaste Forever Living Products, Aloe Vera, luati produse necesare pt ea si sigur ca mai rau nu ii va face, dar e posibil ca asta sa ii fie sansa ei. Daca va intereseaza si va pasa si vreti sa ii dati o sansa ei, sa incercati de a face ca sa se simta mai bine, scrieti-mi pe email si eu va voi da contactele necesare la cine sa va adresati in Romania sau in Moldova, daca nu le cunoaste-ti dvs personal! Sper sa va fiu de folos, cu Domnu!

 2. natalia spune:

  Nu o cunosc personal pe Dana ,dar atit de mult am auzit despre ea ca a ajuns sa-mi fie foarte draga.Ne rugam pentru voi si nu doar cred dar și știu ca Dumnezeu o va vindeca și vom face cunoștinta personal. Iacov5.15 Rugaciunea facuta cu credinta va mintui pe cel bolnav,și Domnul îl va ÎNSANATOȘI.

 3. liliana caramet spune:

  fiti siguri de ajutorul lui DZEU el e linga voi si nu va paraseste nici o clipa.Voi fi alaturi de voi.Veti straluci ca stelele spune daniel in12:3,nu descurajati,intrebatil pe D ce vrea sa va invete din aceasta situatie.Isaia 41:9-10sa va fie incurajara mea,fiti tari in D si nadajduiti in EL.FITI BINECUVINTATI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s