Nevoie urgentă de rugăciune – Dana Ciumac

Posted: 18/04/2011 in Nevoi de Rugaciune

Dragi prieteni vă rog să ne unim în rugăciune pentru familia Ciumac Eugen şi Dana care trec printr-o perioadă destul de dificilă in viaţa lor. „Să ne apropiem cu o inimă curată, cu credinţă deplină, cu inimile stropite şi curăţate de un cuget rău şi cu trupul spălat cu o apă curată.” Evrei 10:22  şi  „Să ne apropiem, dar, cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie.”  Evrei 4:16

Eugen şi Dana acum au o confirmare de la medicii de aici din Bucureşti, şi ei au zis ca Dana are Leucemie Mieloidă Acută. Medici se comportă bine, sunt foarte prietenoşi iar Dana se simte mult mai bine aici în Bucureşti. Dana o să înceapa azi chimioterapia şi dacă ea o să fie destul de puternică şi organismul ei va reacţiona bine, atunci ciclul complet va fi de 7 zile. După aceasta ea va avea nevoie de o recuperare aproximativ 3 săptamâni. Ne gândim că Eugen şi Dana ar putea să stea într-un apartament în Bucureşti, dar Dana trebuie să fie izolată cat mai mult posibil.

În acest timp, fratele şi sora Danei vor trece un test sa vadă dacă maduva osoasă a lor se potriveşte pentru un transplant – deci haideţi să ne rugăm ca acestea să fie compatibilă. După recuperare, probabil se va face un transplant de maduvă osoasă, după care va putea urma un cuplu de mai multe cicluri de chimioterapie pe parcursul lunii următoare.

Nevoia cea mai mare de rugaciune este ca Dana sa reacţioneze bine la chimioterapie în următoarele zile, care nu vor fi atât de uşoare. Apoi, pentru ca unul din fraţii ei să fie compatibil pentru transplantul de maduvă.

Se pare ca asigurarea va acoperi cheltuielile pentru tratamentul de chimioterapie şi transplant, dar ea va avea nevoie de bani în plus pentru medicamentele suplimentare şi transfuzii de sînge.

Vă mulţumim pentru rugăciunile şi sprijinul vostru.

Reclame
Comentarii
 1. Maria Melnic spune:

  Drjii nostri prieteni.Noi cu intreaga familie,si cu surorile din biserica ne rugam pentru voi si credem in puterea rugaciunii.Si nadajduim in Mila Domnului si in sprijinul Lui ,ca El va lucra.

 2. OM RomaniA spune:

  Ne rugam pentru voi, dragii nostri. Echipa voastra din Romania este alaturi de voi.

 3. Roman Malancea spune:

  Eugen si Dana, noi ne rugam pentru voi. Voi aunta si Biserica sa ne rugam pentru voi. Credem ca Dumnezeu este atotputernic si cu siguranta va interveni…

 4. Tatarli Maricica spune:

  Domnul sa va ajute si sa va intareasca in aceste clipe grele. Ma voi ruga pentru voi….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s