Frikyrkan Evangeliska / InterAct – Suedia

Posted: 11/04/2011 in Rugaciune pentru Lume

Numără în jur de 314 biserici cu o componenţă de 31 000  membri.

Vă rugăm să ne susţineţi în rugăciune pentru:

  • În următorii 10 ani Interact planifică să să planteze 75 de noi biserici în Suedia.  Aproximativ 50 de biserici vor fi în Stockholm sau regiunea Stockholm. Rugaţi-vă pentru posibilitatea de a găsi oameni potriviţi, care să fie capabili de a face acest lucru.
  • pentru confererinţa InterAct şi întâlnirile care vor avea loc în timpul verii. Rugaţi-vă pentru conferinţa Torp, în special, care se va desfăşura în timpul solstiţiului de vară. Scopul conferinţei este trezire, misiune, şi reînnoire. Rugaţi-vă, de asemenea, pentru cel mai mare festival de tineret creştin în Suedia – Frizon -organizat de Interact pentru Tineret. Este de o valoare extrem de importantă ca tinerii din Suedia să experimenteze prezenţa lui Dumnezeu şi de a începe  să trăiască o viaţă de adevăraţi urmaşii ai lui Isus Hristos;
  • Rugaţi-vă pentru bisericile-soră din Japonia, care se confruntă cu tragediile. Rugaţi-vă ca misionarii creştini suedezi şi creştinii japonezi să găsească modalităţi şi oportunităţi de a sluji celor răniţi şi disperaţi şi ca Dumnezeu să se descopere pe Sine oamenilor din Japonia.
  • Rugaţi-vă pentru lucrătorii InterAct care slujesc în Orientul Mijlociu şi Africa de   Nord şi pentru acele naţiuni. Cereţi înţelepciune pentru liderii regionali care sunt în aceste locuri şi pentru protecţia credincioşilor care înfruntă persecuţie şi împotrivire.
  • Rugaţi-vă pentru integrarea imigranţilor în Suedia şi în biserici. Pentru mai mulţi ani Suedia a fost deschisă pentru a primi un mare număr de emigranţi. În ultimii ani, situaţia acestora a devenit mai dificilă. Rugaţi-vă că rasismul în Suedia să fie în scădere în loc de creşterea care este la moment. Rugaţi-vă ca Interact să fie capabilă de a contribui la integrarea creştinilor din diferite etnii în biserici. Mulţumim pentru bisericile în care musulmanii vin la credinţă şi se roagă ca încă mulţi alţii să cunoască adevarul.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s