Coreea de Nord are nevoie de susţinerea ta!!!

Posted: 13/07/2010 in Rugaciune pentru Lume

27 Iulie  2010 este a 57-a aniversare de armistiţiu al războiului coreean, care a lăsat milioane de familii coreene despărţite.

Coreea de Nord este naţiunea cea mai persecutată pe Lista World Watch pentru al optulea an la rând

Mai multe organizaţii internaţionale pentru drepturile omului, inclusiv “Amnesty International”  si “Human Rights Watch”, acuza Coreea de Nord că are una dintre cele mai rele înregistrări în domeniul drepturilor omului din orice naţiune. Dupa “Human Rights Watch”, nord-coreenii au fost menţionaţi ca fiind „unii dintre oamenii lumii cei mai brutalizaţi”, din cauza restrictiilor stricte introduse în libertăţile politice şi economice.
Defectorii nord-coreeni au depus mărturie despre existenţa unor închisori şi lagăre de detenţie, cu o valoare estimată de la 150,000 la 200.000 de deţinuţii (aproximativ 0,85% din populaţie), ţi au prezentat un raport al existenţei torturei, foamei, violului, crimei, experimentelor medicale, muncii forţate, avorturilor forţate. Deţinuţii condamnaţi politic şi familiile lor sunt trimise la aceste tabere, li se interzice casătoria, trebuie să crească propria lor hrana, şi nu li se permite comunicarea externă (care anterior a fost permis).   (http://en.wikipedia.org/wiki/North_Korea#Human_rights)

Coreea de Nord – încă cel mai dificil loc din lume sa fii CREŞTIN. Toate activităţile religioase sunt văzute ca o revoltă împotriva principiilor socialiste în Coreea de Nord şi cultului Kim Jong-II şi a tatalui său. Ca rezultat al căutărilor stricte, un numar considerabil de Creştini secreţi au fost descoperiţi , arestaţi , torturaţi şi chiar uneori ucişi .  În ciuda acestui fapt, precum şi a lipsei de libertate să se închine , mulţi îşi asumă riscul şi împărtaşesc credinţa lor, iar biserica este în creştere : există o valoare estimată de cca 400,000 credincioşi.  (http://www.opendoorsuk.org)

„Nu există nici o altă ţară din lume în care creştinii sunt persecutaţi într-un mod oribil şi o manieră sistematică „, spune Carl Moeller, preşedinte / CEO al Portilor Deschise SUA.
Un expert în Coreea de Nord a declarat: „Creştinii sunt ţinta actiunii guvernamentale aprige, şi o dată prinşi, nu sunt consideraţi umani. Anul trecut am avut dovezi ca unii (dintre aceşti capturaţi) au fost utilizaţi drept cobai pentru a fi testaţi pe armamente chimice şi biologice.” (http://members.opendoorsusa.org)

Motive de rugăciune:

•  Pentru îndrăzneală şi protecţia celor care încearcă să împărtăşească vestea bună.
• Să cerem lui Dumnezeu să întărească pe cei  50,000 – 70,000 creştini deţinuţi în lagărele de muncă.
• Muţli sunt disperaţi de produsele alimentare puţine. Să ne rugăm ca ajutorul să ajungă la cei care au nevoie cel mai mult.

• Mintuirea lui Kim Jung Îl şi a echipei sale de conducere,
• Slujirea efectivă de rugăciune.
• O calătorie sigură şi fară primejdii pentru cei care părăsesc tara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s