Urgenţă pentru Uzbekistan!!!

Posted: 03/06/2010 in Tarile Persecutate

În data de 16 Mai, cîteva servicii publice au  întrerupt slujba de duminică în clădirea Bisericii lui Hristos din oraşul Taşkent, biserica cea mai numeroasă şi activă din oraş. Opt dintre slujitorii şi membri săi au fost condamnaţi la amenzi mari şi o arestare de 15 zile, deşi în realitate acestea nu au încălcat nici o lege. Creştinii din Uzbekistan se tem că autorităţile pur şi simplu doresc să închidă biserica.

În primul rând  poliţia şi reprezentanţii Serviciului de Securitate (SNS), şi apoi angajaţii fiscali, serviciile pompiere şi SES timp de cinci ore au căutat şi aranjat diferite tipuri de verificare. Poliţia, fără  nici o permisiune, au început să-i  filmeze pe toţi cei prezenţi, inclusiv lectiile copiilor, şi apoi au confiscat toate cărţile, computere şi bani din fondul de donaţii pentru biserică. Aceştea au scris datele personale şi numărul maşinilor ale membrilo bisericii, precum şi numele şi adresele copiilor. După asta biserica a fost arestată în mod oficial, şi deconectată de la energia electrică.

Nevoi de rugăciune:

• Rugaţi-vă că autorităţile să nu închida Biserica lui Hristos din orasul Taşkent, şi ca ea să poata continua  mai departe activităţile lor, fără nici un fel de presiune.

• Rugaţi-vă pentru toţi membrii bisericii, în special pentru copii, astfel încât ei să stea ferm în credinţa, în ciuda presiunii asupra lor, şi posibililor ameninţări viitoare.

• Rugaţi-vă pentru cei trei slujitori ai bisericii, care sunt acum în stare de arest.

Reclame
Comentarii
  1. aloptulea spune:

    Tată ceresc mă rog în Numele Domnului ca această adunare din Tașkent să nu poată fi nimicită, și precum din mica sămânța de muștar a rasărit o tufă mare cu un număr enorm de sămânțe, așa și din strâmtoarea acesta să iasă un număr imens de biserici care să împânzească toată țara.Și precum din plinătatea Ta Doamne dă pe afară mereu, credința în Dumnezeu adevărat să depășească granițele acestei țări. În Numele Domnului Isus Hristos să fie gloria și slava în vecii vecilor. Amin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s