Veniţi să binecuvântăm Moldova, pe biciclete!!!

Posted: 11/05/2010 in Ziua Mondiala de Rugaciune

Ciclism de Binecuvântare a Moldovei 14 -20 mai 2010.

Din 14 mai, un grup de fraţi tineri din diferite biserici vor porni din Chişinău spre comunitatea de Hânceşti, mijlocind şi cerând Domnului ca să vindece ţara noastră. Aceasta face parte din Ziua Mondială de Rugăciune. În această perioada credincioşii din fiecare ţară de pe glob, se adună pentru a petrece 10 zile de rugaciune continuă, formînd lanţuri de rugăciune, grupuri de rugăciune. Aceasta e un moment istoric pentru biserica lui Cristos, care e alcătuita din oameni din orice neam şi orice limbă, de a se aduna pentru a avea o perioadă în care să se apropie de Domnul prin rugăciune şi post în uitate cu poporul lui Dumnezeu de pretutindeni.  Vom folosi acest timp pentru a încuraja poporul lui Dumnezeu pentru rugăciune. De asemenea vom avea timp ca să discutam cu oamenii în stradă şi să mărturisim dragostea şi bunătatea  Tatălui Ceresc.  Acesta este o perioadă în care ne vom ruga pentru fiecare localitate pe unde vom merge cit si pentu oamenii pe care-i vom întâlni.  Dorim să vă uniţi cu noi în această perioadă de rugăciune în care să rugăm pe Dumnezeul nostru care este bogat în bunătate şi plin de îndurare, ca să vindece tara.

Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi-i voi tămădui ţara. 2 Cronici 7:14
Reclame
Comentarii
  1. Pavel Clipa spune:

    Da, e foarte frumoasa initiativa si ma rog ca bunul Dumnezeu sa binecuvinteze acest moment de mijlocire pentru Moldova prin rugaciune si sport. Dar m’as bucura ca acest efort sa se incheie la Leuseni- Albita, reprezentand o granita a tarii si, in acelasi timp, legatura cu Romania..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s