WWJD – Ce ar face Isus în locul meu?

Posted: 11/03/2010 in Vitamine pentru suflet

În fiecare zi auzim tot mai multe veşti care ne fac să ne întrebăm: În ce lume trăim…? Pentru noi ca şi copii ai lui Dumnezeu aceasta ar trebui să fie o mare provocare de a ne apropia de Dumnezeu şi să mijlocim pentru lumea în care trăim. De multe ori atunci când citim în cartea Apocalipsa şi vedem anumite lucruri întâmplându-se sub ochii noştri ne întrebam oare cît mai e până vine Domnul. Noi, poporul lui Dumnezeu din republica Moldova, aşteptăm cea de a doua venire a Domnului Isus, însă în această lume sunt sute de milioane de oameni care nu au auzit de faptul că Isus a venit prima dată ca să aducă salvarea de păcate. Ce ar face Isus dacă ar fi în locul nostru? Ne simţim confortabili în biserică în timp ce alţii merg în pierzarea veşnică fără ca să fi auzit despre iertarea lui  Dumnezeu.

Ce vei face tu?

Roagă-te! Pentru cele mai mult de 700 localităţi ale Moldovei, care nu au prezenţă evanghelică. Cere Domnului să te călăuzească cum ai putea să contribui la răspândirea Evangheliei în ţara noastră.

Dăruieşte! Începe să dăruieşti pentru lucrarea de răspândirea a Evangheliei. Dăruieşte din ceea ce ai. Ajută ca cei care nu au auzit Evanghelia să aibă parte de ea.

Participă! Începe chiar de azi să spui altora despre credinţa ta în Domnul Isus. Planifică să mergi în alte localităţi împreuna cu alţi pocăiţi ca să vestiţi Evanghelia. Înscrie-te la programul “Misiune de scurtă Durată” organizat de Uniunea Baptista din Moldova.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s