Week-end de Post şi Rugăciune editia a V-a, oraşul Balţi, biserica Emanuel!!!

Posted: 24/01/2010 in Week-end de Post si Rugaciune

Salutare tuturor!!! Acum doi ani şi jumatate, Domnul m-a chemat să-L slujesc prin „Mobilizarea Bisericilor la Rugăciune”. Cu ajutorul şi binecuvântarea lui Dumnezeu ama juns lea de a V-a ediţie  „Week-end de Post şi Rugăciune”.

Cine este Dumnezeu?

Jey Chesler spunea: «Mulți cred că oamenii merg în cer ca printr-o peșteră și în drum Dumnezeu este Cel ce îi bate cu un băț pe spinare. Mai mult ca atît, poți ajunge acolo numai atunci cand Dumnezeu stă cu spatele și se uita în alta parte »

Mulți oameni au o imagine incorectă despre Dumnezeu. Unii îl văd pe El ca pe un stapîn sever, care asteaptă numai disciplina din partea supușilor Săi. Alții cred că Dumnezeu e prea departe și măreț, pentru a se îngriji de făpturile omenești «neînsemnate». În exemplul ”copilașii de ou” noi am încercat sa descoperim esența lui Dumnezeu și dragostea Lui părintească faţă de noi.

Anunțuri
Comentarii
  1. Mihai spune:

    La Romani este scis ca tot ce se intimpla in viata copilului lui D-zeu este spre binele lui. Week-endul de Post si Rugaciune de la BALTI a fost o adevarata binecuvintare pentru mine. Acolo am putut constientiza mai profund importanta rugaciunii. Am fost motivat sa incep impreuna cu tineretul din biserica locala grupul de rugaciunea. Domnul sa va binecuvinteze pe voi, cei care ne-ati motivat la aceasta!!

  2. Nicoletta spune:

    asa deci… Week-endul de Post si Rugaciune din sambata m-a invata multe lucruri importante ce pot fi aplicate in viata unui crestin. privind mereu stirile si auzind de actele de terorism organizate in majoritatea cazurilor de musulmani in diferite tari ale lumii (si mai ales in Israel), imi era foarte greu sa ma rog pt salvarea acestor oameni. in timpul rugaciunii din sambata am inteles ca si pt musulmani Dzeu are har si mantuire. si din acele clipe am primit o dragoste in inima care ma face sa ma rog pt locuitarii tarilor musulmane ca pt salvarea poporului meu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s